10 trucuri de profesionist pentru un corector de cearcăne perfect

10 trucuri de profesionist pentru un corector de cearcăne perfect

Corectorul de cearcăne este unul dintre cele mai importante produse de machiaj pentru a obține un aspect proaspăt și luminos. Cu toate acestea, aplicarea corectă poate fi uneori o provocare. Pentru a obține un rezultat impecabil și un look de profesionist, iată zece trucuri și sfaturi esențiale pentru aplicarea corectorului de cearcăne.

1. Alegeți Corectorul Potrivit

Primul pas către un corector perfect este să alegeți nuanța și formula potrivite pentru tipul dvs. de ten și nevoile dvs. Dacă aveți cearcăne pronunțate, optați pentru un corector cu o acoperire mare și o nuanță puțin mai deschisă decât fondul de ten.

2. Folosiți o Cantitate Mică

Unul dintre cele mai comune erori este aplicarea excesivă a corectorului. Folosiți o cantitate mică și construiți acoperirea treptat pentru a evita aspectul încărcat și pentru a preveni accentuarea liniilor fine și a ridurilor.

3. Aplicați cu Degetele sau cu O Pensulă Corectoare

Deși există multe modalități de aplicare a corectorului, folosirea degetelor sau a unei pensule corectoare poate oferi cea mai bună acoperire și cea mai uniformă distribuire a produsului.

4. Corectați Culorile

Dacă aveți cearcăne colorate, cum ar fi cele purpurii sau albastre, alegeți un corector cu nuanțe de piersică sau portocaliu pentru a neutraliza aceste tonuri înainte de a aplica corectorul obișnuit.

5. Aplicați sub Forma de Triunghi Inversat

Pentru a ilumina și ridica zona sub ochi, aplicați corectorul sub forma unui triunghi inversat, începând de la colțul intern al ochiului și mergând până la pomeți.

6. Amestecați În Mod Corespunzător

Asigurați-vă că amestecați corectorul în mod corespunzător în piele pentru a obține o tranziție netedă între corector și fondul de ten. Utilizați bătătorul sau degetele pentru a tampona și a estompa produsul în piele.

7. Setare cu Pulbere

Pentru a prelungi durata de purtare și pentru a preveni plierea sau migrarea corectorului, setați-l cu o pulbere fină și translucidă. Folosiți o pensulă mică și pufoasă pentru a aplica cu grijă pulberea sub ochi.

8. Utilizați Corectorul și pe Părțile Laterale ale Nasului

În plus față de zona sub ochi, aplicați corectorul și pe părțile laterale ale nasului pentru a uniformiza culoarea pielii și pentru a ilumina întreaga zonă a feței.

9. Reaplicați În Timpul Zilei

Pentru a menține un aspect proaspăt și luminos pe tot parcursul zilei, luați cu dvs. corectorul și o pensulă corectoare pentru a face retușuri rapide la nevoie.

10. Învelește corectorul înainte de a aplica Fondul de Ten

Pentru o acoperire maximă și o fixare îndelungată, învelește corectorul cu o cremă hidratantă sau un primer pentru ochi înainte de a aplica fondul de ten.

Cu aceste zece trucuri de profesionist, veți obține un corector de cearcăne perfect, care va ilumina și revigora zona sub ochi pentru un aspect proaspăt și radiant de fiecare dată!

Post Comment